Buurtvereniging
Dillenburg

De buurtvereniging is op 3 maart 2017 opgericht ter gelegenheid van de bouw van de nieuwe wijk Dillenburg, gelegen tussen de Prins Hendriksstraat, Hogeweg, Dillenburgstraat en de Lipsstraat.

“Het doel van de buurtvereniging is om de bewoners door middel van activiteiten, spel en vermaak dichterbij elkaar te brengen”

Deze wijk is nieuw en men wil samen activiteiten ontplooien. De straten die behoren tot het gebied zijn; Citadel, Binnenhof, Donjon, Valbrug, Slotgracht en Kantelen. Momenteel bestaat de vereniging uit meer dan 70 leden.

Het doel

Het doel van de buurtvereniging is om de bewoners door middel van activiteiten, spel en vermaak dichterbij elkaar te brengen en een ieder gelegenheid te geven om contacten te leggen in de nieuwe wijk Dillenburg.

De vereniging in cijfers

vrijwilligers

leden

straten

Doneren of sponsoren?

Onze vereniging ontvangt zijn inkomsten doormiddel van contributie van de leden. Deze wordt jaarlijks gefactureerd. We hebben samen met de gemeente ook een overeenkomst waardoor er ook inkomsten hiervandaan komen.  U kunt ons sponsoren bij een activiteit en een donatie doen zodat wij materialen kunnen aankopen in plaats van het huren ervan. Doneren kunt u hieronder doen.

Bedrijfsnaam

Bedrag €*

Ontvangen de bestuurders salaris?

De bestuursleden van de vereniging ontvangen geen salaris. Het is wel mogelijk dat zijn de onkosten die zij gemaakt hebben declareren. Hierbij kun je denken aan reiskosten of een bedrag dat is voorgeschoten.

Wie zit er in het bestuur?

Het bestuur bestaat uit het dagelijks bestuur (voorzitter,secretaris en penningmeester) en 2 bestuursleden. Wilt u met hen in contact komen dan kunt u dit doen door middel van het contactformulier.

Jon Groot

Danny Damen