Online

ThuisQuiz live

 Zaterdagavond 6 juni (tijd volgt nog) organiseren we de ThuisQuiz via een live stream voor de leden van Buurtvereniging Dillenburg.

Met deze Quiz zijn er leuke prijzen te winnen. Als u nog een prijs wilt doneren zijn deze altijd welkom.

Inschrijven kunt u via het onderstaande formulier. Dit kan t/m 21 mei met je lidmaatschapnummer, email adres, met hoeveel personen je meedoet en de leeftijden van de personen die meedoen.

Wij hebben er zin in, jullie ook?

Op zaterdagavond 6 juni, net na het avondeten, spelen we live de interactieve, ThuisQuiz. Zo kunnen houden we in de Coronatijd de algemene kennis op pijl en zorgen we voor gezelligheid.

Prijzenpakket

De quiz bestaat uit meerdere rondes. We testen daarin niet alleen je kennis over algemene zaken, maar we bijvoorbeeld ook weten wat jouw favoriete vakantiebestemming zou zijn en wat je nu in de is. Een leuk en interactief spel voor jong en oud. De deelnemer die de meeste antwoorden goed heeft, wint een verrassingspakket voor thuis, ter waarde van € 27,00!

Wil je meedoen? Schrijf je dan in!

Er zijn maar beperkt aantal plaatsen om live mee te spelen met je mobiele telefoon, dus meld je snel aan via het formulier op deze painga. Zit jij erbij, dan krijg je vrijdag een e-mailtje met toegang én meer uitleg over de quiz. De quiz duurt ongeveer 45 minuten. Het tijdstip zal ongeveer 19:00/19:30 zijn, hierover worden de deelnemers vooraf geïnformeerd. Voor ieder uniek lid (BV-nummer) hebben we nog een verrassing.

Meekijken via livestream

Ook als je niet meespeelt voor de leuke prijzen, kun je samen met vrienden of familie de quiz volgen via de livestream op YouTube. Zorg er dan wel voor dat je pen en papier bij de hand hebt. De stream zal ongeveer 19:00/19:30 starten, houdt onze website in de gaten

Het programma

19:15 – start stream

19:30 – Start quiz

20:30 – Pauze (schatting)

21:30- Einde quiz (schatting)

Informatie over de quiz

=

Voor welke leeftijden is deze quiz?

De quiz is bedoelt voor de leeftijd vanaf 12 jaar en ouder.

=

Hoe meldt ik me aan?

Je meldt je aan doormiddel van het aanmeldformulier in te vullen op deze pagina.

Stay home. Stay safe

Activiteiten

Door de maatregelen zijn de activiteiten van de vereniging tijdelijk stop gezet. Hierdoor organiseren we veilige activiteiten.

De ThuisQuiz LIVE

Door deze ThuisQuiz te organiseren kunnen alle leeftijden (vanaf 12 jaar) meedoen. Gezellig met de hele familie vanaf de bank meedoen met de quiz.

Tips?

Heeft u tips of wilt u ondersteuning bieden aan medebewoners laat het ons weten.