Covid-19


Vrijwilliger

In de tijd waarin we ons momenteel verkeren gaat alles anders. We moeten binnen blijven, alleen naar buiten als het echt niet anders kan en de maatregelen lijken voorlopig nog wel van kracht te blijven.

Er veranderd daardoor ook iets voor jou als vrijwilliger binnen onze vereniging. Daarom lichten we graag nog een aantal zaken toe. 

Wil je meer weten over de huidige status van het virus klik dan op de onderstaande knop.

Middelen

Microsoft Office 365

Microsoft sponsord de vereniging met het Office365 pakket. Hierdoor kunnen vrijwilligers overal in contact blijven met elkaar en iedereen.

Inloggen

Microsoft Teams

Teams over de hele wereld gaan steeds meer op afstand werken. Microsoft probeert teams verbonden te houden terwijl ze bij elkaar vandaan werken, door Microsoft Teams beschikbaar te stellen aan zoveel mogelijk mensen. Met Teams kun je chatten, vergaderen, bellen en samenwerken, allemaal op één plek. Klik gewoon hieronder om je te registreren en vandaag nog gratis aan de slag te gaan met Teams, en lees verder voor tips over thuiswerken.

Inloggen (met je BV-emailadres)

Stay home. Stay safe

Oud papier ophalen

De gemeente/Afvalstoffendienst doen er alles aan om aan de richtlijnen van het RIVM te voldoen. Heb je vragen hieronder Jon kan je er meer over vertellen.

Alternatief

We zijn druk bezig met het bedenken van een ander alternatief om de samen met elkaar deze moeilijke tijd door te komen. Heb jij ideeen laat het ons weten.

Overige

Heb je andere vragen als vrijwilliger dan kun je deze stellen via het secretariaat.

Laten we met zijn alle zorgen dat we deze tijd goed en gezond doorkomen.

Wij raden u altijd aan om de laatste informatie van de Rijksoverheid en/of het RIVM te volgen. Wij doen ons best om deze informatie zo actueel mogelijk te houden.

Onze sociale media: